BloglovinBovenaan in de rechterbalk staat een klein icoontje van Bloglovin’. Omdat ik denk dat niet iedereen weet wat dit is hier een kleine uitleg.

Bloglovin’ is een handig hulpmiddel voor het volgen van sites/blogs. In een overzicht zie je van alle sites die je volgt alle nieuwe berichtjes. Je hoeft dus niet steeds een rondje te maken langs die leuke sites om te kijken of er nog iets nieuws opstaat. Als je een Bloglovin’ account hebt zie je in een keer alles!

Als je lid bent geworden van Bloglovin’ kun je de sites die je wilt volgen aan je account toevoegen. Zodra jouw favoriete sites (blogs) dan een nieuw bericht (blogpost) online zetten, komt dit tevoorschijn in de Bloglovin’ feed (de overzichtspagina).
Je ziet per blogpost de titel, de eerste paar zinnen van het artikel en eventueel een afbeelding. Zodra je op de titel van de blogpost klikt, word je doorverwezen naar de website van de blog waar je het hele bericht kunt lezen.

Vervolgens markeert Bloglovin’ het bericht als gelezen. Op deze manier zie je gemakkelijk wat je hebt gelezen en wat je nog kunt lezen. Je kunt ook gemakkelijk berichtjes bewaren of berichtjes die je niet interessant lijken markeren als gelezen, zodat ze de volgende keer niet meer bovenaan in je beeld verschijnen. Je kunt zelf instellen of je mailtjes wilt ontvangen van Bloglovin’. Stel je in dat je niets wilt ontvangen, zul je geen mailtjes binnenkrijgen.
Je kunt ook kijken welke blogs iemand anders volgt en zo misschien nog veel meer leuke sites vinden! Bloglovin’ werkt wereldwijd, dus alle sites die je leuk vindt, kun je volgen met Bloglovin’.

 

Bloglovin

Hierboven zie je een schermafbeelding van mijn Bloglovin’ account. Alle nieuwe blogpost staan onder elkaar. De bovenste berichten zijn nog niet gelezen, daarom zijn deze nog zwart. Berichten die ik al wel heb gelezen, vervagen een beetje, zoals het laatste bericht wat je in de afbeelding ziet. Heel duidelijk en overzichtelijk!

Bloglovin’ is ook heel handig als je een blog bezit. Je kan dan bijvoorbeeld zien hoeveel vaste volgers je hebt en Bloglovin’ helpt ook om meer bezoekers naar je site te krijgen. Als je bijvoorbeeld 75 volgers heb, dan heb je in principe iedere keer als jij een blogpost online zet, 75 vaste bezoekers, mits deze bezoekers Bloglovin’ regelmatig gebruiken en jouw blogpost interessant genoeg is om op geklikt te worden.

Wil je makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe berichten op Spel Speel Spelen en andere sites die je volgt? Maak dan een Bloglovin’ account aan. Bloglovin’ een simpel, handig en overzichtelijk hulpmiddel om up to date te blijven (zonder spam!)
Ik zou het ook heel leuk vinden als je mij zou volgen!

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation