Houtspel houten blokken(Advertorial) Je hebt houten blokken èn houten blokken, want zegt eens eerlijk, als je kind zou zijn zou jij dan enthousiast en urenlang aan het spelen gaan met deze blank houten blokken? Hoewel ze degelijk, mooi afgewerkt en functioneel zijn, missen ze ook iets… een beetje fantasie! Als ze er nou een klein beetje speelser uit zouden zien, zou je op veel meer spelideeën komen en er dus veel langer en leuker mee kunnen spelen. Houtspel heeft heel veel prachtige fantasievolle houten blokken!

 

Houtspel houten blokken

 

Een tijd geleden besteedde ik al eens aandacht aan de prachtige regenboog van het merk Grimm’s die verkocht wordt bij Houtspel, maar kijk bij deze houten speelgoed webwinkel vooral ook eens naar het speelgoed van Glückskäfer.
Mooie organische blokken in vrolijke kleuren waar je zelfs als volwassene direct mee wilt gaan spelen. Stapelen, bouwen, maar ook puzzelen, het kan allemaal met deze in elkaar passende (nest)blokken.

 

 

 

 

 

 

Houtspel houten blokkenHoewel ik de setjes niet heel goedkoop vind, is het zeker de moeite waard om te kopen, want doordat het nestvormen zijn, heb je met een set wel direct voldoende onderdelen om een heel dorp te maken, of een kunstige toren, of…

 

 

Houtspel houten blokkenHoutspel houten blokken

 

Ook zijn de setjes compact op te bergen, alles past in elkaar en neemt dus weinig ruimte in.Als je ze wilt opruimen tenminste, want ze zijn ook wel erg mooi om ergens neer te zetten.

 

 

 

 

Ik ben erg enthousiast over de bruggenset. Voor kinderen die veel met autootjes spelen een prachtige aanvulling op hun spel, maar je kunt het ook zien als een set bogen waar je mooie vormen mee kunt leggen of bijzondere bouwwerken mee kunt maken. Mooi, origineel, eenvoudig, veelzijdig en fantasievol speelgoed!
Houtspel houten blokkenHoutspel houten blokkenHoutspel houten blokken

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation