speelkleiSpelen is leuk, of je nu een potje voetbalt of met een poppenhuis aan de slag gaat, spelen is ontspannend en geeft ruimte om even helemaal op te gaan in wat je aan het doen bent. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je het maar leuk vindt. Ik vind sensopathisch spel eigenlijk wel de leukste spelvorm en ik ga dit spel de komende maand dan ook in het zonnetje zetten! Juist omdat je vaak met maar weinig materiaal heel veel kunt doen en omdat deze spelvorm nog lang niet bij iedereen bekend is en regelmatig gespeeld wordt.

 

Komende maand zullen de berichtjes in het teken van sensopathisch spel staan en ook veel spelideeën bevatten. Wil je nog meer ideeën of kun je niet wachten? Ik heb ook een heel leuk boek geschreven over sensopathisch spel. Het boek bestaat uit twee delen, deel een bevat veel theorie, maar deel 2 staat helemaal vol met allerlei sensopathische spelideeën!

Voel, kijk, knoei, ruik, klieder en geniet! (En maak je je druk om de rommel? Voel, kijk, ruik, knoei, klieder en geniet dan lekker buiten 😉 )Juni is sensopathisch spel maand op Spel Speel Spelen!

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation