Kidkraft duikbootGisteren gingen we de lucht in met een raket, vandaag duiken we het diepe in met de onderzeeër van Kidkraft…

Een poosje geleden attendeerde Sharon me op het merk Kidkraft. Ik ben al vele jaren actief bij speel-o-theek “De Schatkist” maar kende het merk niet. We zijn altijd op zoek naar leuk vernieuwend speelgoed. Het speelgoed moet wel degelijk zijn, het wordt vaak uitgeleend en er wordt intensief mee gespeeld.

Kidkraft duikbootKidkraft biedt diverse dingen aan o.a. een poppenhuis, een raket en duikboot. Ik heb gekozen voor de Kidkraft duikboot, niet goedkoop € 99,00. Wel iets wat we absoluut niet hebben.

 

Vanavond de duikboot in elkaar gezet. Ik schrok van de uitgebreide bouwhandleiding. Dat bleek onterecht. Alles wordt stap voor stap uitgelegd (in veel talen waaronder Nederlands) met nummers erbij en alle onderdelen zijn voorzien van stickertjes met daarop het nummer. Het bleek heel eenvoudig al kostte het wel 45 minuten voor alles in elkaar was geschroefd.

 

 

Kidkraft duikbootWat een mooi, degelijk stuk speelgoed! Groot, 80 x 48 x 28 cm. Het speelgoed is werkelijk prachtig afgewerkt. Het is bijna helemaal van hout, een aantal onderdelen de neus, de schroef, de propeller, de periscoop en een paar trapjes zijn van kunststof.

De duikboot is een heel vernieuwend artikel, in 30 jaar tijd hebben we nog nooit zoiets in ons assortiment gehad. Een duikboot is een origineel spelthema en hij is heel compleet uitgevoerd.
Om uit lenen wel een beetje jammer dat de kunststof onderdelen niet vastgeschroefd kunnen worden. Het zit allemaal redelijk vast maar de ervaring leert dat kinderen toch vaak proberen of iets ook losgemaakt kan worden.

Voor ons als speel-o-theek absoluut een waardevolle aanvulling op ons assortiment!

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation