lady-lemonade-logoLady Lemonade, is dat de naam van een gezelschapsspelletje?
Nee, het is de naam van een erg leuk blog over mama-, baby- en kinderproducten. Producten die ze zelf testen waardoor je een eerlijk beeld krijgt van het artikel. Niet dat veel te mooie reclame verhaaltje, maar gewoon helder en duidelijk, wat kan je met dit product en werkt het? Net zoals Spel Speel Spelen doet met de recensies van speelgoed, maar ja, er is natuurlijk nog veel meer dan alleen maar speelgoed… en in het dagelijks leven doe je ook meer dan alleen maar spelen met je kind (helaas!).
Informatie over flessen, boeken, paraplu’s, kleding, noem maar op, je komt het allemaal tegen op Lady Lemonade. Je vindt er ook leuke zelf maak ideeën en vooral heel veel inspiratie.
Ben je van plan om bijvoorbeeld binnenkort een wandlampje voor op de kinderkamer te kopen, maar weet je niet goed welke? Lady Lemonade helpt je zeker op weg!

Doordat het blog èn recensies èn zelf maak ideeën èn inspiratie geeft leest het lekker weg. Heerlijk om geregeld een poosje rond te snuffelen en nieuwe ideeën op te doen. Neem nu een kijkje op Lady Lemonade!

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation