Gratis uitje voor het gezinEen gratis uitje voor het gezin, ik heb lang getwijfeld wat ik zou doen, voor dochterlief is een bezoekje naar de bibliotheek namelijk al een compleet uitje. Ze kan zich er prima vermaken en vind het helemaal geweldig dat ze dan ook nog boekjes mee naar huis mag nemen. Om van een bezoekje aan de speel-o-theek maar niet te spreken… Maar eerlijk is eerlijk het is niet echt een uitje voor het hele gezin, en bij de speel-o-theek betaal je nog een kleine vergoeding per stuk speelgoed wat je leent. Helemaal gratis is het dus ook niet.

 

Als je in Zeeland woont is er (zeker in de zomer) nog een ander gratis uitje wat erg voor de hand ligt, namelijk het strand. Nu gaan wij op dit moment naar een strandje bij het Veerse meer. Daar is het water namelijk heel ondiep en kan onze dochter lekker zonder band of vlindertjes spelen en (voor mij op dit moment fijn) je hoeft niet eerst een dijk of een duinenrij over voordat je op het strand bent. De auto kan redelijk dichtbij geparkeerd worden en zelfs in de schaduw. Voor ons is het maar een klein kwartiertje rijden. Ideaal.  Voor de nieuwsgierigen uit de buurt…Het gaat over het strandje bij Wolphaartsdijk. Maar goed, stranden genoeg hier… Je kan op heel veel plaatsen naar het strand.

Gratis uitje voor het gezin

Frisbeeën, waterspuiten, schelpjes zoeken, zandkastelen bouwen, Nine vermaakt zich er prima. Banaan in de tas, wat koekjes en twee flesjes water, helemaal goed!

gratis uitje voor het gezin

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation