Het heeft wat langer geduurd dan ik hoopte, maar het is zo ver. Mijn boek is gedrukt en verkrijgbaar!

Twee jaar geleden begon ik met schrijven en nu ligt het voor me, het boek wat ik geschreven heb over het spelen met zand, water, klei, verf en nog veel meer rommelige materialen, het sensopathische spel!

 

 

 

Sensopathisch spel is voor mij de leukste spelvorm, om zelf te spelen toen ik kind was, maar ook om met leerlingen of cliënten te spelen. Als je dan een studie over spelen doet, verdiep je je natuurlijk in dit spel. Voor zover mogelijk, want ik merkte dat er weinig over dit onderwerp te vinden is. Toen ik na mijn studie met kinderen met een beperking sensopathisch ging spelen, ging ik opnieuw opzoek naar informatie en spelsuggesties juist voor deze bijzondere kinderen. Ik raakte steeds meer verdiept in het sensopathische spel en vond ook steeds meer informatie.

Ondertussen was er al eens geopperd dat ik er wel een boek over kon schrijven. Hoewel ik deze uitspraak niet serieus heb opgevat, bleef het wel in mijn hoofd zitten. Met de redenatie dat ik alleen heel veel tijd in dit project zou moeten investeren ben ik gaan schrijven. Zonder grote verwachtingen en met de gedachte ‘ik zie wel waar ik uitkom’. (Natuurlijk hoopte ik wel informatie over dit onderwerp te kunnen verspreiden en ook mensen daadwerkelijk aan het spelen en genieten te krijgen.)

De uitkomst is mijn boek, wat nu bij verschillende internetboekhandels te bestellen is voor € 17,10 (ISBN 978 90 441 2922 9). Een boek wat bestaat uit 2 delen. Het eerste deel geeft uitleg over het sensopathische spel, het tweede deel staat vol tips en originele spelsuggesties om sensopathisch aan de slag te gaan. Zo kan echt iedereen, (ouders, leerkrachten, begeleiders en studenten), met dit boekje sensopathisch spelen met kinderen.

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation