post je allerleukste speelgoedtipNormaal gesproken heb ik een idee of tip en dan deel ik dat op deze website, maar ik ben eigenlijk ook wel heel benieuwd naar jullie allerleukste speelgoedtips! In deze tijd van het jaar ben je vast bezig met speelgoed kiezen voor je kind of denk je na over hoe je kind speelt. Ik vind het erg leuk als je dat hier wilt delen!

Weet je een leuke website, een prachtige webshop, een leuk stuk speelgoed, een spelidee of ben je ergens een mooi informatief stuk over spelen tegengekomen? Vertel het me! Het mag echt van alles zijn, het favoriete speelgoed van je kind? Prima! Ik ben nieuwsgierig naar wat jullie leuk vinden op speelgoedgebied en zal de leukste tips delen in een bericht.

 

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

2 Thoughts on “Post je allerleukste speelgoedtip!

  1. Sandra on 15 december 2014 at 21:47 said:

    Zoub! Erg leuk constructiespeelgoed.

  2. Gisele on 15 december 2014 at 22:22 said:

    De oude setjes van Polly Pocket, tweedehands zijn ze nog te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation