logo‘Als je, net als ik, houdt van bijzondere, mooie producten waar je echt iets aan hebt, kun je hier je hart ophalen.’ Deze tekst vond ik op de site van Prikkeltje en dat maakte me nieuwsgierig, bijzonder en mooi speelgoed waar je echt iets aan hebt, daar houdt Spel Speel Spelen wel van. Maar…ik heb natuurlijk wel even gekeken of ik er ook echt blij van werd.

momoll_playtower_ding_3_plexiglass

 

Van lieve knuffels en rammelaars tot mooi symbolisch spelmateriaal en allerlei dingen ertussen, dat is de collectie van Prikkeltje.
Boeken, knutselspullen, maar vooral veel open spelmateriaal. Van dat speelgoed wat je op allerlei manieren kunt gebruiken, zonder vaste regels en bijna altijd. Mooie houten dieren die allerlei avonturen kunnen beleven, maar ook een Ding 3; een houten speeltoren wat vandaag een ziekenhuis kan zijn, morgen een garage en overmorgen een school. Blokkenspelletjes waarmee je kunt bouwen, puzzelen en verhaaltjes kunt spelen, prachtige spelletjes van het merk Janod, noem het maar op.

 

 

 

heimess_bijring_regenboogparelsHoewel er hele betaalbare artikelen in de collectie zitten, zijn de producten waar ik voor val allemaal vrij duur, dat ligt aan mijn smaak, origineel, degelijk houten speelgoed is natuurlijk ook wat duurder. Toch denk ik dat bijna iedere ouder wel iets leuks kan vinden voor zijn kind bij Prikkeltje, ongeacht welke leeftijd het kind heeft en voor iedere portemonnee.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op prikkeltje.nl

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation