Over mij en over deze site

Over mij

Ik ben Sharon Vleugel, leerkracht basisonderwijs, afgestudeerd spelbegeleider en  moeder van Nine en Stella.

Naast mijn werk in het onderwijs, heb ik met gehandicapte kinderen gewerkt, in een Speel-o-theek en in een grote speelgoedwinkel. Momenteel werk ik op de kinderafdeling van een ziekenhuis.

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen kind mogen zijn en lekker kunnen spelen. Vanuit de spelbegeleiding help ik kinderen bij wie het spelen niet goed lukt, maar ik ben ook altijd op zoek naar goed en origineel spelmateriaal. Al spelende kun je alles! Plezier hebben, genieten, leren, groeien, knoeien, lachen, huilen, bewegen, …

De kennis die ik inmiddels heb opgedaan wil ik via deze site delen, want spelen doe je niet alleen, dat doe je samen!

Bij uitgeverij Garant is mijn eerste boek ‘Sensopathisch spel’ verschenen. Een boek over het spelen met zand, water, klei, verf en nog veel meer rommelige materialen.

Mijn man Tonny helpt me met de meer technische kanten van deze site, de indelingen en de layout.

Logo Over deze site

Spelen is een van de leukste (en leerzaamste!) activiteiten die we doen in ons leven. Graag wil ik informatie en inspiratie geven om deze spelmomenten nog meer speciaal te maken. Meer gericht op de specifieke behoeften van een kind, of juist met niet alledaags spelmateriaal. Kinderen hebben tegenwoordig minder tijd om te spelen dan vroeger. Laten we de speeltijd die er is vullen met actief, origineel en creatief spel!

Het is mijn bedoeling om informatie over spelen te geven èn originele spelsuggesties. Door het beantwoorden van vragen, het geven van tips, adviezen, recensies en nieuwtjes, wil ik een actueel blog creëren over spel, spelen en speelgoed.

Disclaimer

Naast alle spelideeën en informatieve artikelen over spelen, schrijf ik af en toe een berichtje over een merk of product waarvoor ik een vergoeding ontvang. In deze artikelen (of advertorials) schrijf ik mijn mening en mijn bevindingen op over het product. Ik plaats alleen artikelen die passen bij de inhoud van Spel Speel Spelen. Als het om een gekregen product gaat, of om een gesponsord artikel dan vermeld ik dat in het bericht erbij.

Spel Speel Spelen maakt gebruik van affiliate links, als ik een review over een stuk speelgoed schrijf kan ik daarbij een affiliate link plaatsen. Dit betekent dat als jij op die link klinkt en besluit het speelgoed te kopen, ik een kleine vergoeding ontvang. Op dit moment maak ik vooral gebruik van affiliate links van Bol.com.

Spel Speel Spelen maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Je kunt deze instellingen uitzetten via je browser.