speelgoedtips decemberIn dit artikel een aantal speelgoedtips; de leukste speelgoedartikelen die ik deze maand ben tegengekomen in webshops.

 

 

 

Lekmer.nl is de Nederlandse site van een grote Zweedse online speelgoedwinkel. Erg leuk, erg veel en ook een aantal merken die niet op zoveel plaatsen verkocht worden. Bijvoorbeeld het leuke merk Melissa & Doug. Op dit moment geeft Lekmer ook korting op veel speelgoed, een leuke site om eens rond te neuzen.

speelgoedtips december

Haba staat onder andere bekend om zijn prachtige houten knikkerbanen. Nu hebben ze ook een knikkerbaan voor in bad. Erg leuk, origineel en leerzaam! Deze knikkerbaan is verkrijgbaar bij Fairtoys.speelgoedtips december

 

 

speelgoedtips decemberSpelen gaat vaak het beste op de grond, je kind heeft daar de meeste ruimte en er kan niets naar beneden vallen. Toch kan de grond soms wel erg hard zijn aan de knietjes. Gadgetsvoorkinderen verkoopt speciaal voor de kleintjes kniebeschermertjes, zodat je kindje lekker kan spelen zonder zere knieën, maar ook (en dat is ook fijn) zonder kapotte broeken. De kniebeschermers zijn er in allerlei kleuren en voor kinderen tot twee jaar. Is je kindje al ouder? Geen probleem, je kunt ze ook als elleboogbeschermers gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het (rol)schaatsen.

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation