Speelgoedtips november

In dit artikel een aantal speelgoedtips; de leukste speelgoedartikelen die ik deze maand ben tegengekomen in webshops.

 

Zsazsashop.com heeft een leuke speelgoed collectie met merken als Lilliputiens en Mudpuppy, maar ze hebben ook prachtige memory’s en puzzels. De collectie is hip en bevat ook retro producten, erg leuk om eens rond te neuzen!
Deze circuit puzzel hieronder bijvoorbeeld, is een speel garage en loods in een doos. Ook zitten er 24 puzzelstukjes bij waar je een autobaan, of als je ze omdraait, een rivier mee kunt maken. Bij het setje zit een boot en een autootje. Spelen maar! Zelf vond ik dit doosje erg leuk, lekker compact, dus gemakkelijk mee te nemen en met leuke illustraties, maar ook een puzzel waarmee je waarschijnlijk ook de kinderen die niet zo van puzzelen houden aan het puzzelen kunt krijgen.

Speelgoedtips november

 

Leuk en meer is ook al zo’n mooie winkel met een fijne collectie speelgoed. Kijk bijvoorbeeld eens bij het houten speelgoed, je vindt hier de prachtige collectie van het merk Hape. Bijvoorbeeld de kralenbaan hieronder, het favoriete speelgoed van mijn dochter op dit moment! Op de site vind je trouwens nog veel meer leuks, bijvoorbeeld de Wheelybug of het speelgoed van Dushi. speelgoedtips november

 

Helemaal blij werd ik van de site Stylepit.nl. Zij hebben een collectie speelgoed om van te watertanden! (Je kunt je trouwens op de rest van de site ook prima vermaken merkte ik, het schrijven van deze post duurde opeens erg lang…)
Leuke merken zoals Haba, Djeco en Janod, maar ook onbekendere merken zoals B., het schattige Sebra en een aantal artikelen van Fat Brain!!! Bij mijn weten is Stylepit de enige die dit in Nederland verkoopt. Dit speelgoed is niet alleen heel origineel, het heeft ook heel veel prijzen gewonnen. Van de bijna driehonderd artikelen in de speelgoedcollectie van Stylepit, zou ik de helft zo willen hebben. Jammer genoeg heb ik mijn 5 december cadeautjes al in huis… speelgoedtips november

 

 

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation