Spelondergrond: bosToen wij vorige week een kastje geleverd kregen wat verpakt was in heel veel verpakkingsmateriaal, ben ik niet alleen met het karton aan de slag gegaan, maar ook met het piepschuim wat erbij zat.  Met wat kleine takjes maak je hier snel een leuke spelondergrond van!

Op dit moment vind ik het erg fijn om te spelen met natuurlijke materialen. In de herfst is er zoveel te vinden buiten, kastanjes, eikels, bladeren en deze keer dus takjes. Tijdens het spelen krijgt mijn dochter de kans het materiaal eens goed te bekijken en omdat we het buiten moeten zoeken halen we ook lekker even een frisse neus en hebben we wat beweging (om vervolgens weer snel bij de kachel te gaan zitten). Heerlijk!

We verzamelden dus wat takjes en ik knipte ook nog wat takjes rozemarijn van onze inmiddels veel te groot geworden struik. Deze takjes staken we in het piepschuim en binnen een paar tellen hadden we een (winters) bos gemaakt, waar mijn dochter met haar diertjes verhaaltjes in kan spelen. Een erg leuke speelondergrond voor het wereldspel!

Spelondergrond: bos

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

One Thought on “Spelondergrond: bos

  1. Leuk bedacht! Thanks voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation