Spielwarenmesse/ Toy Fair 2013Vorige week was het weer zover, ’s werelds grootste speelgoedbeurs werd gehouden in Nürnberg. Spel Speel Spelen was er niet bij, maar natuurlijk besteden we wel aandacht aan dit grote evenement. De ToyAward werd uitgereikt en we bekijken enkele noviteiten.

 

 

 

 

Spielwarenmesse/Toy Fair 2013Zo werden er op de beurs Flowee popjes gepresenteerd, elf achtige popjes die in een bloem kunnen veranderen en was er aandacht voor Hubelino, een knikkerbaansysteem voor jonge kinderen wat ook op bekende bouwblokjes past.

 

 

 

 

 

Spielwarenmesse/Toy Fair 2013Niet helemaal nieuw is het LittleBits systeem, magnetische blokjes waarmee je allerlei elektronische schakelingen kunt maken. Niet nieuw dus, maar hier nog niet verkrijgbaar en wel erg leuk! Zo kun je bijvoorbeeld een spaarvarken knutselen van materiaal wat je normaal weg zou gooien en met LittleBits er een interactief dier van maken wat licht en geluid maakt als je geld in stopt. Veilig, gemakkelijk en heel veelzijdig. (Via hun eigen site kun je de LittleBits overigens wel kopen) Wil je er meer over lezen? Klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

Spielwarenmesse/Toy Fair 2013Tijdens deze beurs werd ook de ToyAward uitgereikt, de prijs voor nieuw speelgoed wat echt innovatief en leuk is om mee te spelen. Er zijn vijf winnaars verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën. Zo vielen de Tobbles Neo waar ik al eens eerder aandacht aan besteedde in de prijzen, maar ook een gezelschapsspel rondom schaduwen van het prachtige merk Haba. Voor alle prijswinnaars kijk hier en kijk vooral ook even bij de andere genomineerden in iedere categorie!

 

 

Spielwarenmesse 2013 Impressions – YouTube.

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation