Vakantie is leuk en spannend voor kinderen, behalve de heen- en terugreis dan. Vaak duurt dit voor kinderen veel te lang. Wachtruimtes op vliegvelden zijn saai, evenals de meeste parkeerplaatsen langs de snelweg. De Trunki maakt het reizen leuker en gemakkelijker.

 

 

Trunki is een hardschalen koffer voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De koffer staat op 4 wieltjes en kan behalve gedragen ook voortgetrokken worden. De kinderen kunnen er zelfs op zitten! Vorige zomer zag ik deze leuke koffertjes al op Schiphol rijden, maar nu zijn ze nog populairder.

De koffertjes zorgen voor een speelmomentje tijdens de reis, op een parkeerplaats of op de luchthaven. De koffertjes mogen namelijk mee als handbagage. Extra handbagage, een hulpje voor de lange wandeling naar de gate en een stuk speelgoed ineen!

Hoewel dit artikel geen 100% speelgoed is vond ik de koffertjes te leuk en te handig om ze niet te noemen.

Zelfs al voordat je op vakantie gaat is de Trunki handig. Veel kinderen vinden het leuk een eigen koffer te mogen vullen. Op deze manier worden ze betrokken bij de pak activiteiten, die vaak voor jonge kinderen onduidelijk en chaotisch verlopen. Natuurlijk verhoogt het de voorpret als je mee mag helpen met het inpakken van je eigen koffer.Kinderen in de fase van het symbolische spel vinden het leuk om eigen spullen te hebben, net als hun ouders. De Trunki komt hier op een leuke en handige wijze aan tegemoet.

Ik vind de koffertjes goed doordacht en stevig. Bovenop zitten er bijvoorbeeld stoffen handgrepen zodat de kinderen hier geen last van hebben als ze op de koffer zitten. Hoewel het echte kinderkoffers zijn, zijn ze niet kinderachtig. Ze zijn degelijk en hebben alles wat een echte koffer ook heeft (hoewel het slot meer decoratief is). Ik twijfel alleen of de wieltjes sterk  genoeg zijn om er vaak  buiten mee te rijden, ze zijn denk ik meer gemaakt voor op luchthavens.

Lekker een stukje rijden op Trunki, of hem even uitlaten, terwijl hij al je spulletjes dichtbij voor je bewaard. Een mooi product voor de komende vakantie!

De trunki koffertjes zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

 

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

One Thought on “Trunki, de koffer voor kinderen

  1. Marissa Becht on 4 juli 2012 at 00:10 said:

    Hoi Sharon!
    Wat een leuke site heb je, wist ik helemaal niet! Nu ik hier toch ben en die leuke koffers zie, kan ik beter gelijk meedoen 🙂 .
    Succes met je website!

    Groetjes Marissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation