Spelen op de achterbankSoms kom je op de collega blogs zo’n leuk idee tegen dat je deze graag even wilt delen met jouw lezers… Bijvoorbeeld dit geweldige idee van Lady Lemonade:

Yes! Bijna vakantie! Nog even en wij stappen in de auto richting zonnig Italië. Maar met twee kleine kinderen is dat een behoorlijke uitdaging. Voor Finn is het ritje van Haarlem naar zijn neefje in Wageningen al een wereldreis. Dus nu we ruim tien keer zo ver weg gaan, ga ik ervan uit dat de verveling zeker toeslaat. Om het op de achterbank toch nog gezellig te houden – en voor ons dus ook – heb ik voor mijn ongeduldige ukkepuk een play tray voor onderweg gemaakt. Deze speeltafel met een enorme variatie aan speelgoed en spelletjes die met klittenband aan het blad kleven, moet ons ontspannen naar de plaats van bestemming brengen. Italy here we come!

Wat heb je nodig?

– Dienblad
– Krijtverf
– Kwast
– Zelfklevend klittenband
– Tape
– Speelgoed waar je uk graag mee speelt

Lees verder op Lady Lemonade hoe je deze speeltafel maakt.

spelen op de achterbank

 

Een erg leuk idee! Zelf zou ik in plaats van gewoon bordkrijt, dingen tekenen met een veegvaste krijtstift, hierdoor heb je minder rommel en kan je kind ook niet per ongeluk zijn spelondergrond wegvegen. Met een vochtig doekje (die heeft iedere moeder bij zich, toch?) kun je de krijtstift wel wegvegen, om vervolgens weer iets nieuws op het dienblad te tekenen.
In plaats van schoolbordverf zou je ook magneetverf kunnen gebruiken zodat je kind met magnetisch speelgoed of zelf gemaakte magneetjes aan de slag kan.

 

via Lady Lemonade || DIY: Achterbank organizer.

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation