Vragen over spelen

Vaak schrijf ik over dingen rondom spelen en speelgoed die mij bezighouden of die ik interessant vind, maar het is ook mogelijk om vragen aan mij te stellen!

Heb je een vraag over het spel van je kind, doet hij bijvoorbeeld altijd hetzelfde en wil je daar verandering in brengen, maar weet je niet hoe? Of zoek je suggesties hoe je een bepaalde spelvorm bij je kind kunt stimuleren? Wil je advies over speelgoed of over spelsituaties? Alle vragen zijn welkom! Stel ze via het contactformulier en ik zal ze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

3 Thoughts on “Vragen over spelen

 1. Christel van de Beek on 17 juni 2013 at 17:44 said:

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik werk op een woonvorm met meervoudig gehandicapte volwassenen. Nu ben ik me aan het verdiepen in de spel mogelijkheden van een bepaalde cliënt. Waar ik achter ben gekomen is dat hij zit in het manipulerend spel. Hij ontwikkeld zich niet verder en zal dit waarschijnlijk ook niet gaan doen.
  Nu is mijn vraag of u ideeën heeft voor verschillende spel activiteiten (of speelgoed) wat ik hem aan kan bieden en wat aansluit op zijn spel beleving.

  Alvast bedankt voor u antwoord.

  MVG
  Christel van de Beek

 2. cool spel ouwe

 3. brenda severens on 29 augustus 2019 at 07:27 said:

  hallo,
  ik ben op zoek naar de spelregels van het houten spel ‘ bruggetje lopen’.
  kan u mij hierbij helpen?
  mvg,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *