Zelf maken: Magnetisch speelgoed Magneten zijn leuk, kinderen vanaf een jaar of anderhalf kunnen er al mee aan de slag, maar ook als kinderen al veel ouder zijn blijven magneten vaak interessant. Bij veel winkels is tegenwoordig magneetplakband verkrijgbaar, waardoor het mogelijk wordt om zelf allerlei magnetisch speelgoed te maken.

Magneetplakband of magneettape is al verkrijgbaar vanaf 3 euro. Print verder nog wat leuke figuurtjes uit van internet, knip ze uit en plak ze op de tape en je hebt zo een set leuke magneten, in het thema wat jij of je kind wilt. Heerlijk spelen op de verwarming of op de koelkast!

 

Zelf maken: Magnetisch speelgoed

Of maak op dezelfde manier leuke magneetjes en gebruikt ze in een (oud) kleurpotlodendoosje, maak zo zelf een leuke speelset.

 

 

 

 

 

Zelf maken: Magnetisch speelgoed Je kunt deze tape ook gebruiken voor het maken van een adventskalender. Als je een metalen muffinvorm hebt voor 24 muffins, dan ben je al een eind op weg. Maak dan voor ieder gat een magnetische cirkel (van papier met magneetplakband aan de achterkant) en stop in iedere uitsparing een klein cadeautje.

 

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation