zelf maken speelgoed make-updoosjesMeisjes vanaf een jaar of 3 vinden het prachtig, make-up. Alle doosjes en kleurtjes, het is vaak heel interessant voor ze. Onze dure make-up is niet echt geschikt voor het geklieder van de kleine meisjes, in no time zit het overal. Bij de speelgoedwinkel zijn er wel kindermake-upsetjes te vinden, maar deze zijn vaak van slechte kwaliteit en ook dit wordt al snel een grote bende. Kleur afgeven doen deze setjes vaak niet en de echte make-updoosjes van mama blijken vaak toch interessanter.

zelf maken speelgoed make-updoosjes

 

 

Je kunt ook echte make-updoosjes voor deze meisjes maken, simpel, goedkoop en kliedervrij. Kleur afgeven doen ze niet, lang meegaan wel. Gebruik hiervoor je oude oogschaduwdoosjes of koop zoals ik heb gedaan een leeg doosje die je met eigen kleurtjes zou kunnen vullen. (Ik was al voor anderhalve euro klaar.)
Verder is er alleen wat nagellak nodig (een mooi moment om die net niet goede kleurtjes eens te gebruiken).

 

zelf maken speelgoed make-updoosjesMaak het oogschaduwdoosje leeg en schoon en vul ieder vakje met een andere kleur nagellak. Vul de vakjes goed vol, als de lak droogt krimpt het namelijk nog een beetje. Zet het doosje open weg en laat de nagellak een paar dagen drogen. Zo weet je zeker dat het niet per ongeluk toch nog een rommel wordt en kan de geur wegtrekken.

Eventueel nog een nieuwe applicator erbij en klaar is de make-updoos.

 

 

 

Deel dit artikel:
Facebook Twitter Plusone Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Post Navigation