Wil je een leuke activiteit gaan doen in de buurt van Veenendaal met de kinderen? In dit blog geef ik je 4 populaire kinderactiviteiten in de buurt van Veenendaal.

Lekker zwemmen in ‘’Zwembad de vallei’’

Is jouw kind dol op waterpret? Dan moet je zeker naar het zwembad ‘’De Vallei’’ gaan in Veenendaal. Dit zwembad beschikt namelijk over een fantastisch mooi zwembad met een bandenglijbaan en een buitenglijbaan met een stroomversnelling. Ook is er een wedstrijdbad waar je tussendoor lekker baantjes kunt trekken. En voor de peuters is er een prachtig peuterbad aanwezig.

The Maxx Veenendaal voor uitdaging

Dit is de ultieme plek voor ontspanning en avontuur. Er is hier namelijk van alles te doen. Voor de stoere kinderen is er een prachtige kartbaan en kun je er lasergamen. Wil je wat meer ontspannen? Dan kun je in een prachtige zaal gaan glowgolfen of poolen. Een ding is zeker, bij een bezoek aan The Maxx in Veenendaal zullen jouw kinderen zich zeker vermaken.

Bowlen bij Olround Bowling

Als je van bowlen houdt is bowlingbaan ‘’Olround’’ zeker een aanrader. Een leuke sfeer en de mogelijkheid om een eigen zaal te huren. Perfect voor een kinderfeestje. Ook heb je de mogelijkheid om te genieten van onbeperkt eten en drinken. En als je wint, staat er na afloop een leuke prijs voor je klaar!

Breng het plezier bij je thuis door een springkussen te huren

Wil je de kinderen een leuke dag bezorgen zonder dat je het huis uit hoeft? Dan kun je goedkoop een springkussen huren in Veenendaal bij Partyverhuur Wessels. Zij hebben springkussens van 3 bij 3 meter en zijn zeer geschikt voor in de achtertuin. Het springkussen wordt gebracht en opgehaald op de gewenste locatie. Je kunt dus lekker tussentijds op de bank een boekje lezen terwijl alles geregeld wordt.