Mama Challenge: Shop een budget kinderoutfit onder de €10

Kleding kopen is iets wat de meeste van ons geweldig vinden. Net dat leuk rokje of juist die hakken. Ben jij meer een spijkerbroek liefhebber of een tassenliefhebber. Elke keer weer een aankoop om onze klerenkast weer met iets nieuws te vullen. Maar wanneer je kinderen hebt wordt vaak de aankoopdrang groter. Je kent het wel: dat jurkje dat je in de winkel ziet, waarvan je weet dat het jouw dochter beeldig zou staan. Of dat ene pakje dat jou zou stoer zou staan. Elke keer dat je in de winkel bent vindt je wel iets wat er veel bij jouw kindje zou passen. Net dat ene wat je niet in de winkel wilt laten liggen. Zeker in de lente- en zomerperioden, zie je een heleboel leuke outfits voor de kleine, maar hoeveel koop je nu precies? Consumptie is iets waar de meeste van ons erg goed in zijn. We hoeven vaak niet eens na te denken over hoe wij items thuis krijgen, dankzij de snelle levering van postbedrijven. Ook online bestellingen plaatsen wordt steeds gemakkelijker gemaakt. Zo kun je op de bank zitten met jouw smartphone en gemakkelijk weer kleding kopen voor jouw kind. Maar waar leg jij de grens. Is het bij een bepaald bedrag? Of het aantal outfitjes voor jouw kleine? Of misschien alleen het hoog nodige? Wat het ook zijn mag, de meeste van ons zouden wel iets minder kunnen uitgeven. Hoe moeilijk dan ook is. Wil je dit ook uitproberen? Doe dan mee aan de 10 euro challenge!

Wat is deze challenge en wat houdt het in?

De tien euro challenge is een challenge waar alle mama’s aan kunnen deelnemen. Hierbij doen zij hun best of bij het kopen van hun kleren een outfit samen te stellen met een tientje. Het gaat hierbij om de hele outfit van het kind. Dus alleen een truitje van 10 euro kopen, maakt dat je hebt gefaald. Het lijkt misschien wel een hele opgave om per outfit maar tien euro uit te geven, maar dit is zeker niet onmogelijk. Er zijn genoeg winkels waar jij naartoe kunt gaan om een leuke outfit voor jouw kind samen te stellen, zonder de tien euro te overschrijden.

Waar zou jij als mama kunnen shoppen?

Er zijn meerdere winkels die deze challenge makkelijker voor jou kunnen maken, zonder dat jouw kindje er stijlloos bij hoeft te lopen. Zo kun je shoppen bij de H&M, de C&A, de Primark en de Zeeman. Dit zijn slecht een paar van de winkel waar je veel kleding voor maar weinig kunt kopen. Deze challenge zal je leren het beste te halen uit het weinige. Je zult ook veel kunnen sparen, als jij je aan de regels van de challenge houdt.