Je huidige games allemaal uitgespeeld en ben je toe aan wat nieuws maar je weet niet wat? Je kunt kijken op internet of er nog leuke games te koop zijn of je vraagt aan je vrienden of zij misschien nog een toffe game voor je hebben liggen die je eventjes kan lenen. Dit kunnen ook wat saaie games zijn. Dus ben jij toe aan een nieuwe game, neem een kijkje bij de Ubisoft store, daar zal namelijk echt wel wat voor je tussen zitten.

Populairste PC games

Wat zijn op dit moment nou de leukste en populairste games voor op je PC? Zijn dit de all time favorites of zijn het juist de nieuwere games die bij iedereen goed in de smaak vallen? Hier vind je de top 10 beste PC games van dit moment: 

  1. Among Us
  2. Apex Legends
  3. Call of Duty Modern Warfare
  4. Counter-Strike Global Offensive
  5. GTA 5
  6. League of Legends
  7. Minecraft
  8. Overwatch
  9. Tom Clany’s Rainbow Six Siege
  10. Valorant

All time favorite

De game die toch zo goed als altijd weer bovenaan staat, is Minecraft. Minecraft is een grote open world game waar alles bestaat uit kubusvormige blokken. In deze game kun je van alles bouwen, maar wel met vierkante blokken. In Minecraft heb je twee spelmodi, namelijk creative en survival. In de creative modus kun je alles gebruiken wat de game heeft qua middelen en in de survival modus, de naam zegt het eigenlijk al, moet je te zien overleven. Om voorwerpen te kunnen maken die je nodig hebt in het spel zoals een bed of zwaard, moet je dus eerst zelf grondstoffen verzamelen om dit uiteindelijk te kunnen maken en je zo verder helpen in het spel.

Retro games

In deze tijden van corona, komen er weer oude dingen boven borrelen. Zo ook in de gamewereld. Iedereen zoekt iets om te doen en ineens komen ze, tijdens het opruimen, de oude games weer tegen die ze vroeger speelden. Denk hier bijvoorbeeld aan The Sims, Command and Conquer, Half Life en Rayman. Allemaal oude games die we in tijden niet meer gespeeld hebben en sommigen zelfs misschien dachten dat ze ze verkocht of weggegooid hadden. Zoek eens je oude games op en begin weer met het opnieuw spelen ervan. Wanneer je de games weer zal spelen vanaf het begin, heb je misschien wel het idee dat je een nieuwe game speelt, scheelt je in eerste instantie veel geld en waarom zouden je oude games niet leuk meer zijn?