Over een paar weken is de meivakantie alweer. Voor velen een rustmoment. Het is een geschikt moment om er even tussenuit te gaan. Je kan wat leuks gaan doen met vrienden, kinderen of gewoon alleen. Er is in ieder geval veel mogelijk. In deze blog worden drie leuke activiteiten beschreven die alleen of in een groep zijn uit te voeren.

Skeeleren

De sportscholen zijn nu nog dicht, maar buiten sporten kan in ieder geval wel. Het is zonde om met mooi weer binnen te blijven. Zo kun je gaan skeeleren. Wellicht liggen deze nog in je kast. Skeeleren heeft een aantal voordelen. Zo train je meerdere spiergroepen. Je traint je billen, armen, benen en buikspieren. Verder krijg je ook een hoge calorieverbranding. Een goede sessie zorgt ervoor dat je bijna evenveel calorieën verbrand als bij het hardlopen.

Het ligt aan de hoogte van je hartslag en aan het type training. 

Een bad met bubbels

Tegenwoordig bestaan er opblaasbare bubbelbaden. Je kan in je eentje genieten in een opblaasbaar jacuzzi. Maar dit kan net zo goed met je vrienden, buren of kinderen. Een opblaasbare jacuzzi wordt ook wel een opblaas bubbelbad genoemd. Er zijn een aantal verschillende modellen en ontwerpen van de opblaasbare jacuzzi’s. Hier kan je een keuze uit maken. Zo is er bijvoorbeeld een 4-persoons whirlpool en 6-persoons whirlpool. Het klinkt toch heerlijk om de meivakantie door te brengen in een jacuzzi?

Heerlijk varen

Er zijn veel mooie waterwegen in Nederland. Het land is zeker niet groot, maar er zijn genoeg mooie routes waarop je kunt zeilen. Dit kan met een grote boot of met een kleine sloep. Er is voor ieder wel wat leuks. De waterwegen zijn door het hele land, dus het is voor iedereen mogelijk om een ​​lekker stuk te zeilen. Je kunt er zeilen bij mooi weer en bij slecht weer. Zeilen kan ook gecombineerd worden met visserij.